Friday 26 June 2009

Как да подобрите любовния си живот с помощта на фън шуй



Най-добрият начин да привлечете любов в живота си е да направите обкръжението си подходящо за целта. Разпилени боклуци, мръсотия, мрак, всичко това може да отдалечи романтичната любов от вашия дом. Независимо дали търсите любов или искате да запазите и освежите връзката си, следващите няколко съвета ще ви помогнат.
Огледайте дома си, по възможност безпристрастно. Какво виждате? Как го усещате?
Първо анализирайте произведенията на изкуството в дома си. Какво изразяват те? Трябва да знаете, че ръчно изработените предмети имат много силно енергийно излъчване и съответно влияние. Дори да са шедьоври на изкуството, фенг шуй препоръчва да се разделите с произведенията, които изразяват негативни емоции, мрачно настроение, самота. Сменете картините със самотни фигури с такива, показващи щастливи двойки, каращи ви да се усмихвате и навяващи романтика.
Махнете телевизора от спалнята. Нищо не убива романтиката повече от гледането на телевизия в леглото. Вместо това, опитайте преди сън да почетете любовна поезия или проза. Подсъзнанието ви ще направи от вас магнит за любовта.
Създайте уютна и предразполагаща обстановка. Махнете единичните столове. Заменете ги с удобни двойни кресла, диван, опитайте всичко да бъде по двойки. Може да сложите два единични стола един до друг. Опитвайте различни варианти.
Обърнете внимание на леглото си. То трябва да бъде с подходящи размери за двойка, дори в момента да сте сами. Да не е залепено да стената от едната страна. Трябва да има свободен достъп и от двете страни на леглото. Сложете две възглавници. Същото важи и за спалното бельо. Това, че сте сами в момента не означава, че трябва да спите на стари чаршафи и одеяла и с размъкната пижама. Приготвяйте се за сън така, както бихте го направили, ако сте с любим човек.
По същия начин покажете, че сте готови за връзка, като сложите в банята допънителна четка за зъби, направите място в гардероба за нещата на бъдещата ви половинка и освободите едно-две чекмеджета в скрина.
Активизирайте зоната на взаимоотношенията. Това е югозападната част на дома ви. Почистете я от натрупани вещи, направете я приятна и предразполагаща. Например двойно кресло, възглавници, свещи, каквото ви позволи пространството. Помнете, че нещата трябва да са по двойки. Нежните оттенъци на розовото и кораловото, ще ви донесат нежен и внимателен към нуждите ви партньор, докато ярко червеното, пурпурното, бордото, ще привлекат към вас страстен авантюрист.
Не работете в спалнята, не я превръщайте във фитнес зала, не дръжте изсъхнали растения там, не я затрупвайте с различни вещи “за спомен”, не я декорирайте с тъмни и мрачни цветове, почиствайте редовно и проветрявайте.
И последен съвет. Махнете семейните снимки от спалнята – родители, деца. Те са по-подходящи за дневната. Махнете също плюшените играчки. Направете тази територия запазена само за вас и любимия ви.

No comments:

Post a Comment